Στη Λεμεσό το ISAF Youth Sailing World Champ μεταξύ 13 & 20 Ιουλίου

Published Date

Ημερομηνία: 07 Απριλίου, 2013


 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νέων «ISAFYouthSailingWorldChampionship» θα φιλοξενήσει στη Λεμεσό  από 13 έως 20 Ιουλίου 2013 η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μετά από σχετική ανάθεση από τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία («ISAF»).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στους αγώνες αναμένεται να λάβουν μέρος 450 αθλητές από 60 χώρες.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νέων αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος Κυπρίων αλλά και ξένων, που θα επισκεφθούν το νησί μας ειδικά για το σκοπό αυτό.

Πρόκειται για ένα θεσμό που τυγχάνει ευρείας προβολής από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τοπικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα αναμένεται να μεταδίδουν απευθείας τους αγώνες, ενώ με εκτενή ρεπορτάζ θα καλύψουν το γεγονός και τα έντυπα μέσα.

Η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αναφέρει πως «μια τέτοια διοργάνωση, για να οργανωθεί και να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, απαιτεί μεγάλου φάσματος εθελοντική εργασία πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέσα και έξω από τη θάλασσα» και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει εθελοντικά στην όλη προσπάθεια.

Οι αιτήσεις εθελοντών μπορούν να υποβληθούν οnline στην ιστοσελίδα της ΚΙΟ (http://cysaf.org.cy) ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν απευθείας με τον επικεφαλής των εθελοντών, στο τηλέφωνο 99-227226.

ΚΥΠΕ

Add comment


Security code
Refresh

Tab content 1
Tab content 2
Tuesday the 22nd. Tropida Marine. BigCommerce Reviews - All rights reserved.